Νέοι καιροί, νέες συνθήκες, νέα κανονικότητα. Εμείς πάντως είμαστε αποφασισμένοι να φέρουμε το BarBQ κοντά σας. Μάθε τα πάντα για τη νέα υπηρεσία Delivery & Take Away του BarBQ. “Η αλλαγή είναι...
Έχετε ακούσει ποτέ δύο λάτρεις του κρασιού να συζητούν για τα αγαπημένα τους κρασιά; Εάν ναι, πιθανότατα ακούσατε κάποια ορολογία που δεν καταλάβατε τη σημασία της. Η παραγγελία κρασιού σε ένα εστιατόριο...
Τα scotch eggs λέγεται ότι εφευρέθηκαν τον 18ο αιώνα από ένα πολυτελές πολυκατάστημα στο Λονδίνο, το Fortnum & Mason, αλλά υπάρχει και μια εκδοχή που λέει πως προέκυψαν σαν μια παραλλαγή του...
Ο παρακάτω οδηγός θα σε βοηθήσει να επιλέγεις πιο εύκολα το πιάτο που θέλεις να δοκιμάσεις αφού θα σε προϊδεάσει για τον αν θα σου αρέσει κάτι ή όχι, με βάση πάντα...
Πολλές φορές βλέπουμε σε ετικέτες μοσχαριών ή καταλόγους εστιατορίων να αναγράφεται εάν το μοσχάρι έχει εκτραφεί τρώγοντας γρασίδι ή σιτηρά. Τί σημαίνει όμως αυτή η πληροφορία και γιατί είναι σημαντικό να τη...
Σίγουρα έχετε δει έστω και μια φορά τη λέξη “tartare” σε κάποιον κατάλογο εστιατορίου. Μπορεί ακόμα και να το έχετε δοκιμάσει. Μπορεί να είναι και από τα αγαπημένα σας φαγητά. Γνωρίζετε όμως...
Είτε αποφάσισες να διαβάσεις αυτό το άρθρο επειδή δεν ξέρεις που μπορείς να βρεις bistecca fiorentina, είτε επειδή κάπου έχεις ακούσει αυτές τις λέξεις και θέλεις να μάθεις τι είναι, οι απαντήσεις...
Dry or Wet? Ποιές από τις δύο διαδικασίες ωρίμανσης είναι“καλύτερη”? Ποιά θα μου αρέσει περισσότερο? Τί πρέπει να προσέξω? Ένα ταξίδι “ωρίμανσης” ανάμεσα σε μύθους και αλήθειες. “Dry or wet ageing; Ιδού η απορία”,...
Meat Anatomy 101. Καμία σχέση με την Grey, αλλά πλέον μπορείτε να είστε σίγουροι ότι στο πιάτο σας θα καταλήγουν τα πιο ποιοτικά μέρη του κρέατος που ΕΣΕΙΣ θα διαλέγετε. Το μοσχαρίσιο...
Αναρωτηθήκατε ποτέ, πώς επιλέγει το πιάτο του ένας Meat Lover; Τί σκέφτεται την ώρα που διαβάζει το menu; Η απάντηση δεν είναι μόνο μία, αλλά είμαστε εδώ για να μοιραστούμε τις γνώσεις...