fbpx

Blog

Η γλώσσα του κρασιού

Έχετε ακούσει ποτέ δύο λάτρεις του κρασιού να συζητούν για τα αγαπημένα τους κρασιά; Εάν ναι, πιθανότατα ακούσατε κάποια ορολογία που δεν καταλάβατε τη σημασία της. Η παραγγελία κρασιού σε ένα εστιατόριο…

Περισσότερα...

Grass fed vs Grain fed beef: ποιές οι διαφορές τους και ποιό να επιλέξω;

Πολλές φορές βλέπουμε σε ετικέτες μοσχαριών ή καταλόγους εστιατορίων να αναγράφεται εάν το μοσχάρι έχει εκτραφεί τρώγοντας γρασίδι ή σιτηρά. Τί σημαίνει όμως αυτή η πληροφορία και γιατί είναι σημαντικό να τη…

Περισσότερα...

Dry vs Wet Ageing: Μύθοι & Αλήθειες

Dry or Wet? Ποιές από τις δύο διαδικασίες ωρίμανσης είναι“καλύτερη”? Ποιά θα μου αρέσει περισσότερο? Τί πρέπει να προσέξω? Ένα ταξίδι “ωρίμανσης” ανάμεσα σε μύθους και αλήθειες.  “Dry or wet ageing; Ιδού η απορία”,…

Περισσότερα...