Blog
Εσείς γνωρίζετε ότι το BarBQ κάνει delivery?
Νέοι καιροί, νέες συνθήκες, νέα κανονικότητα. Εμείς πάντως είμαστε αποφασισμένοι να φέρουμε το BarBQ κοντά σας. Μάθε τα πάντα για τη νέα..
Η γλώσσα του κρασιού
Έχετε ακούσει ποτέ δύο λάτρεις του κρασιού να συζητούν για τα αγαπημένα τους κρασιά; Εάν ναι, πιθανότατα ακούσατε κάποια ορολογία που..
Η περίπλοκη ιστορία των Scotch Eggs
Τα scotch eggs λέγεται ότι εφευρέθηκαν τον 18ο αιώνα από ένα πολυτελές πολυκατάστημα στο Λονδίνο, το Fortnum & Mason, αλλά..
Οδηγός για να επιλέξεις το κρέας που σου αρέσει
Ο παρακάτω οδηγός θα σε βοηθήσει να επιλέγεις πιο εύκολα το πιάτο που θέλεις να δοκιμάσεις αφού θα σε προϊδεάσει για τον αν θα σου..
Grass fed vs Grain fed beef: ποιές οι διαφορές τους και ποιό να επιλέξω;
Πολλές φορές βλέπουμε σε ετικέτες μοσχαριών ή καταλόγους εστιατορίων να αναγράφεται εάν το μοσχάρι έχει εκτραφεί τρώγοντας γρασίδι ή..
Τί είναι το μοσχαρίσιο ταρτάρ;
Σίγουρα έχετε δει έστω και μια φορά τη λέξη “tartare” σε κάποιον κατάλογο εστιατορίου. Μπορεί ακόμα και να το έχετε δοκιμάσει...
Bistecca alla Fiorentina: Τι είναι και που να την βρεις
Είτε αποφάσισες να διαβάσεις αυτό το άρθρο επειδή δεν ξέρεις που μπορείς να βρεις bistecca fiorentina, είτε επειδή κάπου έχεις..
Dry vs Wet Ageing: Μύθοι & Αλήθειες
Dry or Wet? Ποιές από τις δύο διαδικασίες ωρίμανσης είναι“καλύτερη”? Ποιά θα μου αρέσει περισσότερο? Τί πρέπει να προσέξω? Ένα..
Οι κοπές του μοσχαρίσιου κρέατος
Meat Anatomy 101.
Καμία σχέση με την Grey, αλλά πλέον μπορείτε να είστε σίγουροι ότι στο πιάτο σας θα καταλήγουν τα πιο ποιοτικά μέρη..
Το ταξίδι μέσα σε ένα μενού
Αναρωτηθήκατε ποτέ, πώς επιλέγει το πιάτο του ένας Meat Lover; Τί σκέφτεται την ώρα που διαβάζει το menu; Η απάντηση δεν είναι μόνο..